Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Monday, 13 July 2015

Very Short Update: Ramadhan & Raya

Salam semua

Ramadhan 2015
Ramadhan tahun ni agak mencabar sebab berpuasa sendiri masa preggy.Alhamdulilah masuk je trimister ke-2 alahan tak ada lagi. Today 27 ramadhan 1437, Syukur pada Allah, setakat ni dapat berpuasa penuh, even masa awal-awal puasa hari tu macam tak confident nak berpuasa.walaupun ada pengalaman puasa masa first preggy hari tu .Ok 2 more days to go baby,we can do it

Persiapan Raya

Persiapan raya still not complete.Persiapan lebih pada family mertua dan mak.Baju raya kami pun tak jumpa lagi yang berkenan di hati -_-...sobbb...

Rumah

Rumah baru kami dijangka siap awal tahun depan..Unexpected jugak sebenarnya.Ingatkan lama lagi siap.
Pada yang email bertanyakan dan meminta gambar progress rumah.Maaf kami masih tak berkesempatan nak visit site rumah  RMMJ.Futher nanti kami akan update latest update ok.

Selamat Hari Raya maaf Zahir dan Batin tulus ikhlas dari kami.



No comments:

Post a Comment