Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Thursday, 16 April 2015

Projek Rumah Baru : Langsir

Memandangkan dah nak masuk rumah baru, haruslah study mana yang patut sambil tu berangan sikit-sikit....arghhh tak sabarnya...hatiku ini...bhaha .Eventhough until know we dont know sama ada kami akan stay rumah tersebut atau sewakan buat sementara waktu......sobbb....sobb..tskkk..

Orang perempuan nak masuk rumah baru  manalah nak pikir pasal kena pasang grill ke, wiring ke, nak cat apa dulu ke...modified apa ke..haha..mesti fikir macam mana nak cantikkan rumah kita kan...(itu aku)...heh

 Rumah dijangka siap awal tahun depan, tapi officially bila dapat kunci  masih kami tak pasti...

Tadi scrol facebook tiba-tiba nampak entry pasal rumah contoh...dan nampak langsir ni.Terus suka camanatah....Sebab mungkin nampak simple tapi cantik.


Tada


First Choice (Harap sangat husband approved).Suka sebab menggunakan 2 warna di situ, satu striking and satu soft.Nampak kelainan di situ

Second Choice adalah begini sahaja..hehe.Sebenarnya tak minat owning kat atas, dan ada kerawang-kerawang bagai..leceh nak bukak and nak pasang owhk..hahha


Ini dah sama macam yang second choice ok..hahah..The third Choice.Ok lah actually suka dengan color langsir tu..
4th choice adalah ala-ala vintage.Dalam hati ada taman sangat...yang pasti bunga kena merah baru meletup..bhahha
Till then
Berangannnnnnnn
xoxo

No comments:

Post a Comment