Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Wednesday, 15 October 2014

Short Update: Rumahku Syurgaku

ALLAH baru bagi REZEKI rumah sahaja, tiba-tiba hati ini rasa sangat sayuuuuuu

bahahhah.

Walaupun hari ni tak dapat teman husband pergi settlle hal rumah bersama pemaju, tapi hati ini tetap rasa lega sebab we reach to the first step...and more steps to come... More money to invest...bhahahha...



The first step is always the hardest kan...Macam waktu mula-mula keje kat Raffles and kawin dulu.. arghhh GEGEHNYA.....Now life became slowly easier sebab dah ada kereta dan ada suami..


Dear Allah,
 I have nothing without Your Love
Please make our life easier 
fullfill our doa dan hajat
I love You

No comments:

Post a Comment