Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Wednesday, 11 June 2014

Luahan Pendek

Luahan Pendek

1. Hari ni tiba-tiba I rasa kosong, , gelak-gelak.....tapi hati rasa something missing...a few days before, after I finished praying mesti mata  berair.Ntah..Ntah.Banyk benda yang tidak menyebelahi diri ini......Mungkin juga persaan sendiri....................

2. Sepatutnya I happy, bulan ni dapat berita 2 orang I paling sayang dan kagumi dapat rezeki anak......Yes I'm happy.Lepas ni confirm mesti ada orang rajin nak study pasal I dan husband tanya bila nak dapat zuriat....kan.....? 

3. Suami jauh
Tempat keje jauh
Tiada lagi  Rezeki Anak
Rumah 
Apa lagi??

3.Sepatutnya semua keadaan  dah sebati lumat jadi positif. Sebab semua tu dah terlalu biasa untuk I hadapi.

4.Apa lagi??

5.Maaflah, blog jadi tempat I, untuk luah apa yang tak terluah

6.Lantaklah, bukan ada orang nak blogwalking apatah lagi Comment kat blog nih...hahha.!! 

7. Maafkan lagi banyak benda dah melalut kelaut, sambil hati menahan marah sebab hari ni terlupa nak puasa Nisfu Syaaban

8.Salah sendiri

9. Soal anak, rezeki,  masa depan, mati, dan banyak lagi sebenarnya yang menjadi Rahsia Allah

10. The Time will come

11.Percayalah



2 comments:

  1. As,
    Kalau ko nk buat luahan panjang pun xde hal weh. Yg penting ko puas sbb dpt ckp apa yg ko nk dkt blog. Aku ni tgh planning nk ada blog lg satu. Yg khas nk buat luahan perasaan melampau. Tp xtaulah rajin ke x sbb blog yg satu tu pun x terjaga. Hehe

    ReplyDelete
  2. hahah......tu, bila baca luahan agak kelakar...mcm teruk je masalah..padahal..semuanya ok...so imagine kalo aku buat luahan panjang2 rasanya lagi bersalah pulak bila baca berkali2...--

    ReplyDelete