Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Tuesday, 20 May 2014

Entry Hari Lahir Suami - 27 tahun

Habis dah mood jiwang,minggu lalu


Tarikh lahir husband jatuh hari Khamis lalu (15/5/2014)


Since husband at Mentakab , Pahang attend course,Jumpe pun once a week.. I was like, Ok jom celebrate bila jumpa nanti.Even dah berkali-kali dia inform earlier, jangan celebrate birthday nak beli hadiah bagai. Membazir katanya.


So I thought Friday night will be the best date for celebration birthday.but..unfortunately.....I was too tired that night,because received of our little new family that was born last week (13/5/2014)..with soooo may things need to handle..... so hari lahir husband for the first year being husband and wife di sambut dengan ala kadar sahaja.


By the way, surprised tetaplah diteruskan.hahah..


Target present tahun ni adalah handphone..... & suddenly I was thinking of to giving him leenovo handphone.

Model ?? sumpah I tak tahu apa-apa pun pasal leenovo....Tak kisah la asal handphone , spec ok  and then within the budget ..


Taraaaaa..


Inilah dia Handphone  Leenovo S820 yang katanya baru 2 bulan ada di pasaran.


 I think ala-ala S3 jugak besarnya,spec not bad.....I'm satisfied,eventhough kelamlah kabut nak pikir hp apa yang sesuai..


Ini adalah handphone pujaan hati suami jugak kot.Eventhough i tahu dia minat I-PHONE..haha  


He was cried kot..(sebab namapk mata merah2 tu)..haha.....mungkin tak sangka bini dia yang busy ke sana ke sini..sempat jugak siapkan hadiah....bagai....Btw,Background kat kedai makan berhampiran dengan rumah kami sahaja.Nak bawak tempat best dah tak larat, disebbakan husband sampai Johor dah pukul 1 pagi lebih..tsskkkkk --


Okies...Saya harap awak suka, sebab saya akan sentiasa suka kan awak...sampai bila-bila........eh!...


ok bye


1 comment: