Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Tuesday, 1 April 2014

Rezeki April 2014 ^_^

Am I too Excited?? haha

Yes!!!

Alhamdulilah.............
The only thing that I can say is Alhamdulilah
Thank You Allah for all the blessings


Rezeki yang tak disangka-sangka ,Eh! It must not baby owhk ..haha .Baby? I hope sooon..soooon..eh
Habistu Rezeki ape? 


Rezeki husband berpindah sementara  di Johor Baharu sebenarnya. Tak sampai setahun pun kami kawin Allah bagi kami rezeki untuk kami duduk sama and now tak sampai seminggu pun kami mencari rumah sewa.Allah permudahkan lagi dan lagi.Then now kami dah pun dapat rumah untuk menyewa.

Cerita Rumah sewa soon I update kat entry lain eh...


True! Indeed Allah have a great plan untuk kita semua kan


Sorry sebab jadi jakun...Puncanya atas sebab I tak pernah pun duduk lama-lama dengan husband sendiri......haha..

FYR : Entry ini dibuat 2 hari before I dapat masuk tengok rumah sewa kami

xoxo


No comments:

Post a Comment