Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Wednesday, 22 January 2014

AsYusuftrip: Legoland Johor Baharu 15.12.2013

Yeah

Legoland in Johor Baharu
Teruja-Teruja sangat dapat pergi Legoland.Plan memang dah agak lama owhk.The reason why is, sebab abang  dan kakak ipar I ada pass masuk legoland.So memang dah tentu-tentu free la kan kami berdua nak menyelinap masuk...auwwww..(tapi Dalam hati memang berdoa agar orang yang jaga lane masuk ke legoland tak perasan gambar kami berdua berbeza).Berdebar-debar siut nak masuk.....

Sampai dalam pukul 3.00 petang.So terus cari tempat parking, makan dan check ini.Disebabkan cuaca yang super panas dan terik ni memang agak membantutkan la sikit  perasaan keteujaan itu..cehhh...

So for those yang nak pergi legoland I memang advised sangat you all to bring along umbrella..ellla...eh........ok.Payung memang sangat penting. Just imagined tetiba hujan dengan lebatnya..maka you all totally dapat menyelamatkan diri di sana...I think nak bawak bekal dari rumah sikit-sikit pun boleh, sebab makanan boleh tahan juga mahalnya...

For those yang looking for ticket & info boleh singgah sini

So Wow memang sangat bangga melihat monumen dan banggunan-bangunan bersejarah  di seluruh dunia...Menakjubkan owhk.Super amazing..Looks very real with lego.....Dulu-dulu masa dok jaga anak sedara ada jugak main bendalah lego ni, tapi harapan je la kan  nak buat bangguan segah kat sana....Paling teruja sebab anak-anak Malaysia yang buat.THUMBS UP ..:-)

 
Time ni memang panas terik gila..

KLCC TOUR..Wajib ada

I was amaze
Looks very real
Tawaf punya tawaf tak sedar pun dah setengah jam kami dalam tu.So done, our short trip to Legoland.

Thank You sudi baca sampai habis!


1 comment:

  1. wah besnya pegi legoland. tapi tulah sume duk kata panasss panasssssss, terbantut rasa nak pegi. tunggu pokok2 kat sana besar sikit la kot baru pegi. hihihi

    ReplyDelete