Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Wednesday, 29 January 2014

7 Bulan sudah

Hari yang Ke 7 Bulan

Supposed bulan ni I dah masuk 7 bulan kot pregnant....(berangan sambil tengok perut)

 

Yey..apa tu..Hari ni 7 bulan owhk kami  kawin



Yeyyyyyyyyyyyyyy




Still craving for  a baby



I can't deny it



I love baby so much....




Tapi once I nak discuss pasal baby booo...mesti husband cakap...................




Tunggula lepas kita duduk sama nanti




Tunggulah after kita ada rumah nanti





Tunggulah bila kita dah duduk dekat sikit nanti





Walau dalam hati ...Ntah bila nak dapat duduk bersama



Berkali ayat yang sama



Jika inilah takdir sang isteri pada sang suami bernama askar



Aku Redha



Mungkin Suami nak yang terbaik



Kita merancang



Tapi Allah maha perancang, Maha Mengetahui




Sekarang tengah diuji



Bersyukurlah



Senyum dan Positif


:)




1 comment:

  1. Saba ye yang.In shaa Allah ade rezeki nanti.Yang penting doa banyak2.Allah taw ape yg terbaik untuk hambaNya.Gudluck dear. :)

    ReplyDelete