Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Wednesday, 18 September 2013

Life After Married: Isipadu Kehidupan Oktober & September


  • Semalam baru lepas kena saman.Berani-berani lagi parking di line kuning.Dapat free-free saman.Melayang RM 300.:-(

  • I dont know why tiba-tiba rasa nak menconteng, Menulis something yang kosong, tak jelas sebenarnya di minda.Moga ada isipadunya nanti post ini.

  • Baru je baik dari Chicken Pox, How suffer this sickness???, Tapi tetap Redha, berdoa moga Allah gantikan dengan yang lebih baik Sekarang dah beransur pulih.Cuma kepala je rasa nak hentak-hentak kat dinding, Gatal lain macam...:-(

  •  Dah sebulan rasanya berpantang dari makan yang sedap-sedap. Lepas keguguran kena Chicken Pox pulak, Owh August dan September banyak kisah pahit rupanya.

  • Sekarang rasa lagi kosong dan takut,Oktober semakin hampir...Noticed berenti keje..Please be Ready!!

  • Apa yang paling kosong, dah sebulan tak jumpa suami, ia mungkin juga menyebabkan separuh dari  hati ini menjadi makin kosong.Dulu kata kuat, apalah sangt nilai sebulan itu.....

  • Apa yang pasti saya tetap bersyukur, dugaan di sana sini, Tanda Allah sayang pada kita, Sungguh Kasih sayang Allah menjadikan saya makin kuat


1 comment: