Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Sunday, 18 August 2013

Cerita Hari Raya yang dah Basi...--

Salam Aidilfitri
Salam Lebaran
Maaf Zahir dan Batin from us

Second day Syawal with Hencik Captain
AlhamduliAllah Im totally blessed.First year Raya as a wife and mommy to be (ops akan  I story kan next entry ok)

Of course raya tahun ni ada kelainan because dah ada suami.So preparation raya memang ala kadar sahaja owhk . Since raya berdua je, baru pas kawin..budget memang tak ada sangat dengan a few  hutang kawin yang harus dilangsaikan menjeleng Hari Raya (ehehhh)

Raya pertama of course dekat rumah I ....(Actually disebabkan rumah kami superdekat so..raya pertama adalah di kedua-dua belah rumah...hahah..Best, I boleh lari rumah Mak I anytime je everytime rasa nak balik......)..ehe..

Hencik Captain pula sangatlah lah sporting nak joint Baraan / Marhaban kampung kedua-dua belah kampung  tahun ini. Raya kedua dan seterusnya adalah hari untuk beraya...yeay

Tiba-tiba rasa janggal tak dapat duit raya tahun ni....Hope next year hencik captain junior will help her mama to collect more duit Raya!!..haha


Ok till then

Selamat Hari Raya again.

Keep Pray for Egypt/Mesir,Syria....and all umat Islam over the world who fighting for Islam .

May Allah bless all of us.

4 comments:

  1. waaa....pasni bakal ade "Captain Junior" weweewee :p

    ReplyDelete
  2. Nzaodonut: hehe..yup..AlhamdulilAllah rezeki ramadhan, anugrah syawal...:)

    ReplyDelete
  3. Kira sekampung ler nie.. Best ler kalau gitu.. Hihi..

    ReplyDelete