Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Tuesday, 2 April 2013

Wedding Review : Kad Jmeputan

AlahmdulilAllah ....Thank You Allah.

Finally Kad Jemputan Done, Even memang dah fedup dengan progress kad jemputan dan emosi akan jadi semakin tak menentu bila teringat kad jemputan itu, tapi semuanya berubah bila kami tengok hasil kad kami on 30.3.13.

Idea asal adalah mengikut kad jemputan  Farid Kamil and Diana Daniella, Tapi bila tengok hasilnya kami rasa kecewa sangat-sangat,sebab sangatlah simple dan tak eksklusif lansung

Then I come out with kad jemputan Boarding pass (Ala-ala Boarding pass MAS and Air Asia).So I and HC gigih menyiapkan kad jemputan idaman.

Then Bila dah siap my Mum pulak tak suka dan menentang bermati-matian kad kami :( So I ask the designer Change again....Again , again and Again.I rasa hampir 5 kali kami datang kat sana semata-mata nak  settle kan kad jemputan sahaja (Sampaikan I jadi Fedup yang teramat sangat..........)

So Last two days kami datang balik ke kedai kad, and was totally terkejut dengan hasil kad kami.Its quite simple but I like the way our invitation card presented.

Its totally awesome.Thank You for Wahyudin yang bersabar dengan saya , yang memang cerewet dan high expectation ini.

Thank You Mak sebab menentang berhabis-habisan kad saya.Maka terhasillah kad ini:

Its Done and I already frame it Our Card

So korang yang duduk arae Batu Pahat, Johor, I memang suggest you amik this Man
Address: No. 81A, Jalan Chengal, Taman Makmur,, 83000 Batu Pahat
Owner;Wahyudin (017 741 1005)


Its Wedding Airlines and we will give free ticket to you!!
Tunggu...:)



No comments:

Post a Comment