Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Wednesday, 7 November 2012

Baju Nikah: A Survey

Baju Nikah

Design for baju Nikah,Need to be finalized..now.Tak nak kelam kabut nanti...

My Baju nikah  during the e-day my mum yang sponsored .So My mum beli kain putih yang licin tu (Serius tak tahu exactly nama dia) and kain lace.Its not purely white or off white.Its dark white i guests..

Actually I already have the designed in my mind.Just want to take a look any designed that suit to the materials. Ikutkan hati memang I nak buat style baju jubah je..No shape,no ribbon,no flowers bagai...Btw the most importann things baju nikah I must be sopan and no too heavy:

Ok lets check it Out


I rasa nak buat macam ni je.As simple as that..:)

Yang ni pun nampak mewah....kan....tapi baju I tak ada flowers yang comel macam di atas...:-(
For the kain..I nak request tailored buat style macam duyung di atas.....wewit..:-)



Yup...Below is really my dream  baju Nikah.And kalau I ni banyak duit ,I will ensure taht   my baju nikah will be like this!!..
Totally awesome..!!


Just a simple dress.....

Pilih-pilih nak design yang mana.????...

Malu tapi mahu...wewittt...Cantik kan baju nikah dorang..
Orait..
Stop here (Pegi buat assigmnt sane!) --

Thank you sudi Baca



No comments:

Post a Comment