Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Monday, 3 September 2012

Save the Date 1:Berhari Raya di Rumah Bakal.......

Syawal ke 16: Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin to all Muslims over the world.

Save the Date 1

Propa je  !! eh  ^^

Date: 31 Ogos 2012
Time: 5.15 pm -6.05 pm
Event: Berhari Raya di Rumah Bakal.......

Before Kejadian:
Yey Super excited at this moment , even memang kami berdua bergaduh sakan pasal nak decide which a rigt time nak pergi rumah bakal mak mentua. The moment I decided nak pergi rumah HC,I rasa masih ragu-ragu.macam tak percaya pulak yang we will move to another big and bigger steps  after this..Masuk je dalam kereta HC I memang dah stress ,thats why if HC perasan I dah mula kalut dan cakap banyak that time.Tapi bila tengok muka HC yang cool I rasa geram sangat,at the same time I rasa dan Nerbes giler owhk..

During Kejadian:
Yeah, I must admitted taht time  everyting going smoother,even time tu I rasa macam dah di awang-awangan but really...I did a good job kot.His mother memang la very welcoming person,I can't denied it.We talked a lot of things..................and Im trying to make her very comfortable with me.AlhamdulilALLAH

After Kejadian:
I rasa lega gila...fuhhh...siap mak HC invite untuk datang  rumah for the second time.So memang I dah tahu yang mak HC can accept me as I am...^_^.Then I asked HC how many marks he want to give me??? And he said: 70%...yey..I dah agak dah Another 30% dia nak suruh I tambah after  kawin kot.:)

So after taht kami berdua decide to  survey cincin for E-day.Now I knew my ring size and rate price for now.So its will help us in budgettig or budget in E-day soon.InsyAllah

Malam tu again I rasa tak boleh tido...Takot tak dapat jadi menantu yang baik ke,macam-macam la...erk.Memang I fikir jauh sangat kan..........Nntah pape je...-_-.

Now: Merisik and E-day in the making and still did not progress yet..

Orait rasa dah banyak dah story.........,

will be update soon..

Moga hubungan ini akan  terus diredhai Oleh Allah,dan impian lami ingin bersatu akan terus dipermudahkan
Amin

tata awak ^^
ok bye

2 comments: