Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Tuesday, 11 September 2012

Preparation E-day- Buku-

Salam all ;-)

Actually ring for E-day pun tak beli lagi,barang-barang apatah lagi.Fuh memang risau giler..HC pulak jenis yang bila I bising dan buat perangai baru dia nak buat sesuatu yang kami plan.Owh....hmm.Even we are not finalized yet our barang-barang hantaran, tapi i hopes that kami sempat beli barang-barang yang kami dah list kan.

Majlis E-day bersama risik nanti pun I nak buat seringkas yang boleh.and tak nak menyusahkan sesiapa.

For Barang hantaran I ingat nak bagi HC buku in or buku-buku yang berkaitan dengan alam pernikahani:



Still dont know.Nanti bila masuk kedai buku confirm I akan suka dan jumpa  banyak buku yang da-bomb and hope tak amik masa lama nak pilih buku sahaja...........
Hmm
P/S: Cepatla awak kita p shopping barang-barang hantaran ni

1 comment: