Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Tuesday, 25 September 2012

Budget Mini Pelamin Vs Mini Pelamin Idaman : A Survey

Mini Pelamin perlu ke??

Hmm, actually I tengah pening sama ada nak buat mini pelamin ke tak untuk E-day.I wish i can have just a simple and sweet mini pelamin The most important thing with affordable price.Since memang I tak nak overbudget nanti.


For mini pelamin I have a few sample to look out.I rasa macam nak DIY sendiri,tapi takot tak sempat dan lari. budget nanti.So whatever pun I should survey first the price of mini pelamin.

I rasa this design looks like easy to DIY rite.Just buy langsir and bunga rite..
hmm

Yang ni pun I suka tau..tapi rasa macam lebih sesuai untuk buat mini pelamin nikah rite( -:

This one memang menepati tema kami...wee...

Ini adalah  Mini pelamin Idaman owhk:




Sumber: Hencik Googgle

Owh until then sampai di sini je.Btw I da siaplan design untuk sticker for E-Day.Yeay..syukur.Till tehn nanti I update lagi owhk
Bye

No comments:

Post a Comment