Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Saturday, 4 August 2012

Ring For E-Day : A Survey

Hmm
Emas memang mahal kan.Actually memang tak nak bebankan HC beli barang mahal-mahal.As long as that thing really nice,beautiful,comfortable to wear and to look  without a good/popular  brands pun dah owhk.

For the Ring.rasanya nak yang sesimple yang boleh (ayat dah terabur da)...:P.Without a batu berlian bagai pun tak apa

Hmmm lagi,since memang tak ada perasaan nak pakai mahupun memebeli barangan emas ini.Tiba-tiba  hajat untuk terus survey sampai di sini sahajalah


Still dont have the idea

Ok ngantuk dah

Will be Continue

2 comments:

  1. awak yg sy sayangi..since awk dan sy mmg xminat pakai cincin..kite cari yg simple2 je but interesting ok...budjet as our planning...tunang = rm 200 dan nikah kite tukar jam ke?
    or kene ade jgak cincin kn..budjet=rm400

    ReplyDelete
  2. Salam babe, i stay kt melaka.Klu Batu Pahat boleh je.;)
    Juz drop an email kt mawarniabdullah@gmail.com.
    Tq!

    ReplyDelete