Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Thursday, 2 August 2012

Proposal oh Proposal

Salam Ramadhan Semua :)

Malam Ramadhan yang ke 13

Now dah kena start fikir pasal majlis pertunangan kami.Tapi apa-apa pun kena tunggu Hari Raya ni because this coming raya plan nak pergi rumah HC.Hmmm


Nerbes owhk.Walaupun diri ni nampak macam confident sentiasa tapi hakikatnya memang sangatlah nerbes dan nerbes.Moga Allah mempermudahkan segala-galanya.Amin


Now HC already attached in Sungai Petani.AlhamdulilAllah.His life much better than before.Good Luck awak.Macam-macam dugaan yang beliau lalui.Bertabahlah awak.Allah tak kan menguji hambaNya melebihi apa yang kita mampu tanggug.



PROPOSAL PERTUNANGAN KAMI BEGIN...

No comments:

Post a Comment