Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Saturday, 4 August 2012

Hantaran Al-Quran Digital (A Survey) :1


Since memang mood tengah berbunga-bunga ,malam ni rasa nak survey a few barang hantaran.Eventhough we still not finalized our hantaran but we need to check it out and survey apa yang patut.Tak nak kelam kabut nanti.

Hari tu We was decided to give each other a special hantran which are Al-Quran Digital and Rainbow Al-Quran.
Hantaran HC pada saya nanti .InsyAllah.
Actually memang minat Al-Quran ini tapi tak ada tafsiran pulak
To those yang nak order boleh klik kat sini Rainbow A-Quran.

3 category of Size : 
Small - RM90.00
Regular - RM120.00
Big - RM150.


Al Quran Digital .This is full Set


The special things and part of this Al-Quran because ada Readpen yang mengeluarkan suara
bila kita sentuhkan pada ayat Al-Quran.Awesome kan ^^
Hantaran ini untuk pihak lelaki.So nanti boleh pakai sama-sama jugak..wee
Selain itu dia ada percuma Muqaddam,buku doa haji dan umrah,dan 1 naskah Alquran.
Others special part is tak payah  Guna Bateri because Ada charger yang berkuasa 6 jam tanpa henti pulak tu.
Lagi awesome kan.

Harga:
1 unit - RM 300
To further information boleh klik sini 
Al-Quran Digital
Fecebook page dorang dekat sini
Ok will be continue

Budget Anggaran untuk Kedua-Kedua Special Al-Quran ini. RM400

No comments:

Post a Comment