Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Monday, 13 August 2012

A Survey: My Dreaming Baju Nikah

Baju Solemnization

Tunang pun tak lagi.Merisik apatah lagi,even jumpa family HC pun belum lagi dah berangan nak Nikah  bagai kan.Owh -_-.Biasalah perempuan kan suka berangan dream wedding dia and I pun tak terkecuali!!..owh..

Semalam I saw dress from minazboutique Studio owhk.Its really beautiful and sweat.So I thought this design baju boleh buat time my solemnization nanti.

Sangat Simple kan.I hope that bila I sent kat tailor,my dress time nikah ala-ala macam ni pun I dah rasa puas hati.


PRICE: RM250|Mini Kurung| Ruffle Chiffony Roses

Color: Electric Blue+Salmon Pink
Material: Chiffon with full lining + Dior satin (skirt)

PRICE: RM250|Mini Kurung| Ruffle Chiffony Roses

Color: Black+Orange(roses)
Material: Chiffon with full lining + Dior satin (skirt)

PRICE: RM250|Mini Kurung| Ruffle Chiffony Roses

Color: Pink+Turqoise(roses)
Material: Chiffon with full lining + Dior satin (skirt)

PRICE: RM250|Mini Kurung| Ruffle Chiffony Roses

Color: Purple+Light Grey
Material: Chiffon with full lining + Dior satin (skirt)


So plan hantaran time E-day nanti boleh beli kain Chiffon ala-ala macam ni or If Allah izikan I rasa nak terus beli je baju ni.Harga pun affordable rasanya which is sama harga dengan Al-Quran Digital.

So nak beli kain Chiffon warna apa yang suitable untuk  time nikah ni ??.I rasa semua brides prefer in white color rite. I pun again tak terkecuali ..Hmmm....actaully I memang gila merah...hahhaha

So awak rasa macam mana???


So will be Continue..


No comments:

Post a Comment