Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Wednesday, 1 February 2012

Review First Blog: Kina and Sharifuddin (Wedding Day) Part 1

This is the best part yang I tak sabar nak review owhk...Wedding Day.Memang Simple and So sweet.(pengsan)...owhk.

Comment: Less is More and More 

 Theme
Thema:Peach/Coral same with the E-Day theme.They Believed Coral akan menimbulkan gaya lembut and sopan santun.
Preparation
So ni hantaran time nikah dorang: 5 balas 7 jugak awak.Banyak hantaran yang Recycle (I rasa recycle pun ok  , tak yah membazir sangat kan)




Hantaran kepada perempuan ( 5 dulang hantaran)
- Cincin ( recycle cincin tunang)
- Beg tangan ( kina memang pakai sekarang ni)
- Kotak Iphone (kotak je sebab pakai dah berbulan..huhu)
-Perfume (beli dekat sogo masa sale..bau coklat)
-Innershine (hadiah dari innershine)
Hantaran kepada lelaki ( 7 dulang hantaran)
- Cincin (cincin silver yang comel itu)
-Al-quran (beli dekat semua house tingkat G)
-Jam couple (beli dekat sogo time sale gak)
-Digital frame ( beli masa kat beijing 3x ganda murah dari kat sini)
-Kek lapis
-Kasut
-Perfume (beli dekat sogo gak)
Invitation Card
Card pun awesome.Thema carol maka kad pun warna carol jugak (^_^)

Design Belakang Kad
 Bunting
Ha..Sangat Simple and sweet kan Bunting ni..Dorang order Bunting kat Sini  Cheapcheap dengan harga RM30
I rasa banyak lagi nak review tapi dah maghrib owhk.Nak layan Cite Gemersik Kalbu sekejap.
So Will Be Continue...........eh awak..(^_^)


No comments:

Post a Comment