Cala Medina IG

Tabung Rumah ;-)

Monday, 13 February 2012

Recomendation Color For E-Day and W-Day

For E-Day:
Tak ada mood lagi nak review blog bride to be Lagi.So Im decided malam ni nak randomly search suitable color for our E-day.InsyAllah.

Yes,red is one of my favourite color till the end(Tak pernah curang pun owhk).Tapi for our e-day and W-Day.Nak try something yang fresh and refreshing sikit.

For E-Day I thought nak try combination of striking color and soft.



Aqua, Orange + White
Awesome kan ^_^
Or I thought maybe this one pun ok kot awak (^_^)

Dusty Rose, Blush Pink, Peach, Antique Gold, Ivory & White
HC memnag suka gurl pakai warna pink.Owkla jugak nak pakai pink,as long as tak sama color with my sis during her E-Day sudahla kan
For W-Day
Since HC wear baju number 1 dia that will be white.So rasanya nak pakai baju yang agak soft  color jugak.


Metallic Love: Antique Gold, Pewter, Champagne & White
Yang ni nampak macam owhk.At the same time macam tak..........................

Sky Blue, Camel & Ivory
Yang Ni Pun Owhk kot.
Nthla.............................................................................(T_T)

3 comments:

  1. wow...very kreative la awak nih...suke sume especially pink coror tu..kui3

    ReplyDelete
  2. awak..tak habis2 pink.....(T_T)...owhk tunang orang pakai pink eh..suke tak...suka... tak...

    ReplyDelete
  3. http://www.123rf.com/clipart-vector/wedding.html

    ReplyDelete